Partner worden

Nieuw & Diep brengt u al jarenlang de allerbeste jazz en aanverwante muziek in de Noordkop. We kunnen er niet omheen dat het moeilijke tijden zijn voor muzikanten, uitbaters en programmeurs, ook Nieuw & Diep heeft financieel betere tijden gekend. U kunt Nieuw & Diep helpen te blijven programmeren door sponsor of donateur te worden.

Informatie

Nieuw & Diep financiert haar concerten met middelen uit vier bronnen:
*recettes
*subsidiegelden van het NFPK
*sponsor bijdragen
*donateur bijdragen

Omdat alleen de uitkoopsommen van de artiesten subsidiabel zijn, moeten we alle andere kosten (Buma/Stemra; PR; huur vleugels/piano’s/orgels/geluid; diverse andere onkosten) betalen uit de recettes, hetgeen steeds weer ‘druk’ geeft op de begroting.

Om structureel jazzconcerten van topmusici te kunnen blijven organiseren, zijn bijdragen van sponsors en donateurs hard nodig. Iedere bijdrage – groot of klein – is welkom. We hebben hiertoe een paar mogelijkheden bedacht, die we hieronder op een rijtje hebben gezet:

Donateurs

Donateurs:
1) Bedrag naar keuze
2) Donatie van € 30, waarvoor u 1 vrijkaart ontvangt voor een concert naar keuze
3) Donatie van € 50, waarvoor u 2 vrijkaarten ontvangt voor een concert naar keuze
4) Donatie van 150, waarvoor u maximaal 7 kaarten* ontvangt

Het geld kunt u overmaken op rekeningnummer NL91 ABNA 0628 2317 41, t.n.v. Nieuw & Diep, onder vermelding van Donatie 2022 en Uw ADRES.
Wij hopen natuurlijk dat u uw donatie niet wil beperken tot dit jaar, maar ons ook hierna nog wil blijven steunen.

Sponsors (bedrijven en ondernemers)

Als stichting kunnen wij niet zonder de hulp van sponsors. Ieder jaar weer maakt Nieuw & Diep dankbaar gebruik van de steun van haar sponsors en is daardoor in staat om jazz in de Noordkop te blijven promoten.

Voelt u er als bedrijf wat voor om ons te sponsoren? Uw steun is meer dan welkom. Al voor €250 adverteert U met Uw logo op de website en poster en ontvangt U voor elk concert 2 gratis toegangskaarten!

  • Sponsor bedrag € 250;  als tegenprestatie wordt uw bedrijfslogo en -links op onze website opgenomen; het bedrijfslogo komt ook op de N&D posters, die voor elk concert gemaakt worden en gespreid over de hele stad, Wieringen en Schagen worden opgehangen op ‘strategische’ plaatsen; 2 vrijkaarten per concert
  • Sponsor bedrag € 500;  tegenprestatie als bij 1), maar dan met 4 vrijkaarten per concert

Uiteraard zijn wij bereid om – indien gewenst – ook andere mogelijkheden voor sponsoring met u te bespreken. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Partner worden

Aanmelden
nieuwsbrief

Hartelijk dank voor het aanmelden. Welkom bij onze Jazzclub. Wij sturen ongeveer 8 nieuwsbrieven per jaar, afhankelijk van het aantal concerten.