The Preacher Men

30 juni 2024
 / 
15:00
 / 15:00

uur

Theater De Kampanje Willemsoord Den Helder
€15,00

‘Scheurende saxofoonkreten, gruizig diep-groovend Hammond orgel, back beats waarbij stilzitten praktisch onmogelijk is.’

Begin 2024 komt het nieuwe Preacher Men album ‘Royal Flush‘ uit, en dus is het tijd voor een clubtour door Nederland met nieuwe muziek! Of ze nu een stemmige late night-ballade spelen of een opzwepend groovestuk, dit supertrio bestaande uit saxofonist Efraïm Trujillo, organist Rob Mostert en drummer Chris Strik, klinkt altijd soulvol. De hoofdrol is weggelegd voor de sfeervolle sax en de unieke Eb blueshorn met open toongaten van bandleider Trujillo, die ook in The Ploctones speelt en muzikaal leider is van het Amsterdam Funk Orchestra. Rob Mostert bespeelt de pedalen van zijn B3-orgel met blote voeten, waarmee de muziek bij hem wel heel letterlijk uit zijn tenen komt. Drummer Chris Strik werd in Slagwerkkrant geprezen als ‘Nederlands beweeglijkste drummer’.

De zaal is gaat open om 14.45 uur en het concert begint om 15.00 uur


Photo: Allard Willemse

WINNAARS VAN DE EDISON PUBLIEKSPRIJS 2019
Efraïm Trujillo | Saxofoon & Eb Blueshorn
Rob Mostert | Hammond B3
Chris Strik | Drums
www.preachermen.com

 

Concerten

Aanmelden
nieuwsbrief

Hartelijk dank voor het aanmelden. Welkom bij onze Jazzclub. Wij sturen ongeveer 8 nieuwsbrieven per jaar, afhankelijk van het aantal concerten.